Beddengoed laten wassen

Heerlijk toch om iedere avond weer lekker in je eigen bed te stappen? Er is geen plek waar je je zo prettig voelt als in je eigen bed. Zorg daarom dat jouw bed écht schoon is en laat jouw beddengoed wassen door Stomerij Ede.

Regelmatig wassen is belangrijk

Beddengoed moet je zeer regelmatig verschonen. Het dekbed af en toe even in de buitenlucht hangen helpt om vieze geurtjes te voorkomen, maar resulteert niet in een schoon en fris bed. Jouw hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen verschonen is dus niet genoeg. Jouw beddengoed wordt met de tijd viezer en als je in een schoon bed wilt slapen is het dus belangrijk om ook jouw matras, deken en kussen te wassen.

De wasmachine thuis is in veel gevallen niet altijd de beste keuze voor het wassen van jouw beddengoed. Breng jouw beddengoed daarom naar Stomerij Ede of laat ons jouw was ophalen. Wij reinigen jouw beddengoed snel en professioneel zodat jij binnen no-time weer van een écht schoon bed kunt genieten.

Dekbed wassen of stomen?

Gezien het feit dat er verschillende soorten dekbedden zijn (synthetische dekbedden, donzen dekbedden en wollen dekbedden), verschilt ook de beste techniek om een dekbed te reinigen. Wil jij weten wat de beste manier is? Wij leggen je uit wat beter is: je dekbed wassen of stomen.

Synthetisch dekbed laten reinigen? Dan biedt een grote wasmachine thuis vaak nog wel eens mogelijkheden. Wanneer je te heet wast kan er echter wel schade ontstaan. Zorg dus in ieder geval dat je de wasvoorschriften goed opvolgt als je het zelf wilt doen. Wij raden het echter af omdat we vaak horen hoeveel gedoe dit oplevert.

Voor donzen dekbedden is stomen vaak de beste oplossing. De reiniging van het dons vereist namelijk het gebruik van speciale zeep, die niet in gewoon wasmiddel aanwezig is.

Wollen dekbedden kunnen niet goed tegen water. De wol vezels zwellen eerst op door het water, daarna krimpen ze weer en verliezen hun isolerende eigenschappen. Door jouw wollen dekbed te stomen heb je dit probleem dus niet, waardoor deze langer meegaat.

Beddengoed wassen of stomen bij Stomerij Ede

Wil jij jouw beddengoed laten wassen of stomen? Bij stomerij/wasserij Ede reinigen wij jouw beddengoed binnen 2 werkdagen, zodat je weer snel in een schoon bed kunt slapen (indien er sprake is van spoed, neem contact op voor de mogelijkheden). Je kunt jouw beddengoed langsbrengen bij één van onze stomerijen in Ede of afgeven bij één van onze depots. Uiteraard is het ook mogelijk dat stomerij Ede het dekbed bij je thuis ophaalt en weer aflevert.

Vul hier het formulier in.

Beddengoed laten reinigen?

Voor een goede nachtrust is het belangrijk om jouw beddengoed regelmatig te reinigen. Bij Stomerij Ede helpen we je hier graag mee. Wij weten precies welke behandeling jouw beddengoed nodig heeft!

Online bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Beddengoed

Dekbed dons 1 persoons

€ 30,65

Dekbed dons 2 persoons

€ 37,00

Dekbed dons lits-jumeaux

€ 44,60

Dekbed synthetisch 1 persoons

zomer OF winterdeel

€ 16,75

Dekbed synthetisch 2 persoons

zomer OF winterdeel

€ 23,20

Dekbed synthetisch lits-jumeaux

zomer OF winterdeel

€ 27,30

Dekbed wol 1 persoons

zomer OF winterdeel

€ 24,35

Dekbed wol 2 persoons

zomer OF winterdeel

€ 27,80

Dekbed wol lits-jumeaux

zomer OF winterdeel

€ 31,25

Dekbed overtrek

€ 3,30

Deken 1 persoons niet gewatteerd

€ 14,50

Molton

€ 3,80

Deken 2 persoons niet gewatteerd

€ 15,70

Deken gewatteerd 1 persoons

€ 15,05

Deken gewatteerd 2 persoons

€ 17,45

Deken gewatteerd lits-jumeaux

€ 18,45

Deken lits-jumeaux

€ 17,80

Hoeslaken

€ 2,75

Hoofdkussen dons

€ 16,15

Hoofdkussen synthetisch

€ 11,55

Laken

€ 3,15

Matrasdek 1 persoons

€ 31,40

Matrasdek 2 persoons

€ 37,00

Matrasdek lits-jumeaux

€ 44,90

Slaapzak dons 1 persoons

€ 27,85

Slaapzak dons 2 persoons

€ 30,50

Slaapzak gewatteerd 1 persoons

€ 17,45

Slaapzak gewatteerd 2 persoons

€ 19,80

Sloop

€ 1,10

Sprei 1 persoons

€ 16,15

Sprei 2 persoons

€ 19,10

Sprei lits-jumeaux

€ 21,25

Waterbedhoes 1 persoons

€ 31,40

Waterbedhoes 2 persoons

€ 37,45

Waterbedhoes lits-jumeaux

€ 37,00


Ervaren stomerij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Stomerij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.