Bellestein

Stomerij Bellestein staat ook wel beter bekend als Stomerij Temponette en is gelegen in winkelcentrum Bellestein (Ede). Onze stomerij is makkelijk te bereiken en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Kom gerust eens langs, dat kan ook zonder afspraak!

Palthe stomerij/wasserij Ede is een textiel reinigingsbedrijf welke is ontstaan door samenvoeging van Palthe stomerij Green Cleaning Veenendaal en stomerij Temponette Ede. Samen staan wij al bijna 100 jaar klaar voor onze klanten.

Wij leveren een kwaliteitsproduct. Zodoende hebben wij een vooraanstaande plaats in de wijde omtrek.

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, dekbedden, bruidskleding, leer/suède en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best om uw textiel de aandacht en verzorging te geven die het verdient.

Ons dagelijks werkgebied zijn de provincies Utrecht en Gelderland. In dit gebied bedienen wij servicepunten, bedrijven, organisaties en particuliere klanten.

Ondanks, of misschien wel dankzij, onze jarenlange  ervaring en expertise hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan, net als klanttevredenheid en service. Tenslotte doen wij alles voor een tevreden klant!

Tijdelijke openingstijden Bellestein

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten