Bonnetstraat

Sinds 2018 zijn wij gevestigd aan de Bonnetstraat. Een moderne, grote locatie waarmee we ook grote bergen was aan kunnen!

Palthe stomerij/wasserij Ede is een textiel reinigingsbedrijf welke is ontstaan door samenvoeging van Palthe stomerij Green Cleaning Veenendaal en stomerij Temponette Ede. Samen staan wij al bijna 100 jaar klaar voor onze klanten.

Wij leveren een kwaliteitsproduct. Zodoende hebben wij een vooraanstaande plaats in de wijde omtrek.

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, dekbedden, bruidskleding, leer/suède en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best om uw textiel de aandacht en verzorging te geven die het verdient.

Ons dagelijks werkgebied zijn de provincies Utrecht en Gelderland. In dit gebied bedienen wij servicepunten, bedrijven, organisaties en particuliere klanten.

Ondanks, of misschien wel dankzij, onze jarenlange  ervaring en expertise hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan, net als klanttevredenheid en service. Tenslotte doen wij alles voor een tevreden klant!

Tijdelijke openingstijden Bonnetstraat

Maandag: 09.00 – 15.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 15.00 uur
Woensdag: 09.00 – 15.00 uur
Donderdag: 09.00 – 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 15.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten