Netex

De NETEX is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. Om zich bij NETEX aan te sluiten moet een stomerij wel voldoen aan een aantal vastgelegde normen. Deze normen vormen de standaard in de branche op het gebied van kwaliteit, hygiënisch werken, arbeidsomstandigheden en milieu. Ook biedt NETEX (online) trainingen aan, zodat iedere textielreiniger op de hoogte kan blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit biedt jou de garantie dat jouw kleding wordt behandeld door een specialist.

NETEX Kwaliteitsgarantie

Stomerij GreenCleaning  Ede is in het bezit van een Kwaliteitsgarantiecertificaat en een  Milieucertificaat.

Het NETEX milieucertificaat wordt toegekend aan een stomerij die volgens strikte regels en normen werkt en daarbij milieubewust is.
De werkplek en de installaties worden beoordeeld op de juiste handhaving en inrichting. Dit onderzoek voor certificering wordt uitgevoerd door een extern, onafhankelijk bureau. De controle is intensief, en bestaat voornamelijk uit metingen en onderzoeken.

  

Het NETEX kwaliteitsgarantiecertificaat is een toevoeging op het milieucertificaat. Dit certificaat is een bekroning voor een stomerij die op een hoog niveau van bedrijfsvoering en uitoefening daarvan werkt. Het biedt jou als consument het vertrouwen dat je te maken hebt met een zeer professionele en duurzame textielreiniger.
De NETEX stomerij met dit certificaat levert gegarandeerde en gecontroleerde kwaliteit af.

Onafhankelijke Klachten Behandeling

De bij NETEX aangesloten textielreinigers zijn vakspecialisten die jouw artikelen de grootst mogelijke zorg geven. De service houdt daarmee niet op, want in geval van een klacht wordt samen met jou snel en efficiënt naar een oplossing gezocht!

Heb je een geschil met een stomerij en kom je er samen niet uit? Indien de stomerij is aangesloten bij de NETEX, dan kun je een beroep doen op het OKB (Onafhankelijke Klachten Behandeling) van NETEXCARE.

Wilt je meer weten over NETEX en de leveringsvoorwaarden, kijk dan op: www.netex.nl

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen