Stomerij Bennekom

Ben jij op zoek naar een stomerij in Bennekom? Welkom bij Stomerij Ede. Wij nemen jouw wasgoed graag voor je uit handen en reinigen alle textiel met de zorg die het verdient. Van trouwjurken, vloerkleden tot beddengoed, wij verwijderen bijna alle vlekken en laten het weer heerlijk ruiken zodat jij er weer volop van kan genieten.

Waarom Stomerij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met het wassen, stomen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele stomerij, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Stomerij Ede.

Je kunt tegenwoordig ook gemakkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf heen- en weer te rijden tussen Bennekom en Ede, maar halen we jouw vieze was bij jou thuis op.

Depots in Bennekom

Je kunt jouw wasgoed ook brengen naar en ophalen bij één van onze depots bij jou in de buurt:

  • DA Drogist Jonker Bennekom: Dorpsstraat 29, Bennekom.

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en kunt ook online al betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen