Stomerij Lunteren

Woon jij in Lunteren en bij jij op zoek naar een goede stomerij bij jou in de buurt? Wij van Stomerij Ede helpen wij je graag! Wij hebben twee vestigingen in Ede, maar zijn actief in de provincies Gelderland en Utrecht. Tegenwoordig kan je ook makkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf jouw was- of stoomgoed bij ons af te leveren, maar halen we het bij je op, thuis of op werk.

Waarom Stomerij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met wassen, stomen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele stomerij, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Stomerij Ede!

Depots in de buurt van Lunteren

Wij hebben verschillende depots door heel de regio. Helaas hebben we nog geen depots in Lunteren. Werk je in de buurt van Lunteren? Kijk dan eens bij onze depots om te zien of dit op route ligt. Is dit niet het geval, dan kan je jouw was- en/of stoomgoed ook zelf bij ons brengen of stuur een mail via ons contact formulier en wij komen het bij je thuis ophalen!

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en ook direct online betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of deze zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen