Stomerij Renkum

Woon jij in Renkum en bij jij op zoek naar een goede stomerij bij jou in de buurt? Wij van Stomerij Ede helpen wij je graag! Wij hebben twee vestigingen in Ede, maar zijn actief in de provincies Gelderland en Utrecht. Je kunt tegenwoordig ook makkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf jouw was- of stoomgoed bij ons af te leveren, maar halen we het bij jou thuis, of op je werk, op.

Waarom Stomerij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met wassen, stomen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele stomerij, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Stomerij Ede!

Depots in de buurt van Renkum

Wij hebben verschillende depots in de buurt van Renkum waar je jouw wasgoed kunt afleveren en ophalen. Dat hoeft echter niet, want je kunt jouw wasgoed ook door ons laten ophalen en terugbrengen, bij jou thuis of op een andere locatie. De dichtstbijzijnde depots zijn:

  • Da Drogist Jonker Bennekom: Dorpsstraat 29, Bennekom
  • Primera Wageningen: Hoogstraat 107, Wageningen
  • Selfwash Clean Center: Schaepmanstraat 67, Wageningen

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en ook direct online betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of deze zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen