Stomerij Veenendaal

Op zoek naar een stomerij in Veenendaal? Kies dan voor Palthe Stomerij Green Cleaning. Wij zijn gevestigd tussen Ede en Veenendaal en kunnen je vanuit onze moderne nieuwe vestiging aan de Bonnetstraat perfect helpen bij het wassen, stomen, strijken, desinfecteren en repareren van al jouw textiel. Vanaf het centrum van Veenendaal ben je al in 7 minuten bij ons. Met onze gratis haal- en breng service kunnen wij jou optimaal bedienen, waar je dan ook maar bent !

Stomerij uit Veenendaal

Misschien ken je ons nog als Palthe stomerij Green Cleaning Veenendaal. Wij zijn namelijk ontstaan vanuit twee bedrijven, waarvan één oorspronkelijk uit Veenendaal komt en één uit Ede. Onze vestiging in Veenendaal is ca. 50 jaar gevestigd geweest aan de Zandstraat in Veenendaal, in het centrum. Tegenwoordig zijn we gevestigd aan de Bonnetstraat, centraal gelegen tussen Ede en Veenendaal. Wij zijn dan ook nog zeer actief in Veenendaal en omstreken en staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. goede prijzen.

Depots in Veenendaal

Wij willen het je natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kun jij al jouw textiel dat je gewassen of gestoomd wilt hebben afleveren bij één van onze depots of kun je gebruik maken van onze (gratis) haal- en breng service. In Veenendaal kun je jouw was afleveren bij vijf depots:

  • DA drogist Jan Snijders: Bruïneplein 25, Veenendaal
  • Vivant Edwin en Jeanet: Ronde Erf 56, Veenendaal
  • Jumbo Petenbos: Paddestoelenlaan 40, Veenendaal
  • Tailer Point : Brouwersgracht 65, Veenendaal
  • Van Capelleveen Mode: Zandstraat 100, Veenendaal

Direct online je bestelling plaatsen

Wij proberen het aanmelden van jouw was zo gemakkelijk mogelijk te maken! Dat betekent dat we verschillende depots bij jou in de buurt hebben, maar ook de mogelijkheid bieden om online al jouw bestelling te plaatsen. Wij kunnen jouw was niet alleen voor je ophalen, maar ook weer afleveren op een locatie naar wens. Meld jouw was dus direct online aan!

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen