Stomerij Wageningen

Woon jij in Wageningen en bij je op zoek naar een goede stomerij bij jou in de buurt? Bij Stomerij Ede helpen wij je graag! Wij hebben vestigingen in Ede, maar zijn actief door heel Gelderland en Utrecht. Je kunt tegenwoordig ook gemakkelijk gebruik maken van onze haal- en breng service. Zo hoef je niet zelf heen- en weer te rijden tussen Wageningen en Ede.

Waarom Stomerij Ede?

We staan in de regio bekend om onze hoge kwaliteit i.c.m. scherpe tarieven. Dit kunnen wij aanbieden door een goede organisatie, efficiënte werkwijze en al bijna 100 jaar ervaring met het wassen, stomen, desinfecteren en repareren van textiel. Ben jij op zoek naar een professionele stomerij, maar wil je niet teveel betalen? Kies dan voor Stomerij Ede!

Depots in Wageningen

Wij zijn erg actief in de regio Ede, Veenendaal en Wageningen en hebben hier dan ook depots waar je jouw wasgoed kunt afleveren en ophalen. Dat hoeft echter niet, want je kunt jouw wasgoed ook door ons laten ophalen en terugbrengen, bij jou thuis of op een andere locatie. In Wageningen hebben we twee depots:

  • Primera Wageningen: Hoogstraat 107, Wageningen
  • Selfwash Clean Center: Schaepmanstraat 67, Wageningen

Wat wil je laten reinigen?

Je kunt online aangeven wat je wilt laten reinigen en kunt ook online al betalen. Vervolgens heb je de keuze om jouw was te laten ophalen of zelf naar ons of één van onze depots te brengen. Wil jij weten wat dit kost? Ga dan naar onze online bestellen pagina.

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice !

Prijzen / bestellen