Wasserette in Ede

Palthe stomerij/wasserette Ede is een textiel reinigingsbedrijf welke is ontstaan door samenvoeging van Palthe stomerij Green Cleaning Veenendaal en stomerij Temponette Ede. Samen staan wij al bijna 100 jaar klaar voor onze klanten.

Wij leveren een kwaliteitsproduct. Zodoende hebben wij een vooraanstaande plaats in de wijde omtrek.

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, dekbedden, bruidskleding, leer/suède en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best om uw textiel de aandacht en verzorging te geven die het verdient.

Ons dagelijks werkgebied zijn de provincies Utrecht en Gelderland. In dit gebied bedienen wij servicepunten, bedrijven, organisaties en particuliere klanten.

Ondanks, of misschien wel dankzij, onze jarenlange  ervaring en expertise hebben wij innovatie hoog in het vaandel staan, net als klanttevredenheid en service. Tenslotte doen wij alles voor een tevreden klant!

Wat wil je laten reinigen?

Geen tijd om langs te komen? Maak gebruik van onze haal- en brengservice!

Prijzen / bestellen

Green cleaning

De wereld waarin en waarop we leven is ons milieu: de grond, het water, de lucht, alles. Ondertussen is iedereen er net als wij wel van overtuigd dat we zuinig moeten zijn op ons milieu. Zuinig op de kwaliteit van ons zee- en ons drinkwater, de aarde, de lucht, enzovoort.

Wij, als stomerij / wasserette Ede, zetten ons in voor een duurzame en gezonde wereld. Met z’n allen kunnen we helpen de balans tussen mens en natuur weer te herstellen en de aarde, onszelf en de volgende generatie een toekomst te bieden door te kiezen voor duurzaamheid. Doe jij ook mee met ons ?

Meer informatie

Diensten