Trouwkleding laten stomen

Wil je jullie trouwkleding laten stomen? Stomerij Ede doet dit graag voor je! Wij hebben jarenlange ervaring met het wassen en stomen van trouwjurken en trouwpakken en zorgen er voor dat jullie prachtige trouwkleding weer zo schoon wordt als voor de bruiloft.

Jullie trouwkleding ziet er na jullie onvergetelijke bruiloft helaas niet meer zo schoon uit als daarvoor. Een wijn-, koffie- of biervlek van het diner of feest, een zwarte sleep, maar ook make-up vlekken zijn helaas veel voorkomend na een geweldige bruiloft. Maar aangezien een trouwjurk of trouwpak vaak enorm veel geld heeft gekost wil je graag dat deze schoon is na de bruiloft. Bij Stomerij Ede staan we daarom voor je klaar. Wij behandelen jullie trouwkleding met de uiterste zorg en laten deze weer stralen als nieuw!

Trouwjurk laten stomen

Wil jij jouw trouwjurk laten stomen? Dat doe je natuurlijk niet bij de eerste de beste stomerij, maar bij een stomerij gespecialiseerd in het reinigen van trouwjurken. Wij reinigen jouw trouwjurk in 6 stappen en behandelen iedere jurk uiteraard met enorm veel zorg. Binnen dit reinigingsproces wassen wij jouw trouwjurk eerst met de hand, waarna we de jurk stomen. We zorgen ervoor dat jouw trouwjurk niet beschadigt en maken jouw trouwjurk weer helemaal schoon!

Trouwjurk laten stomen kosten

Door onze goede prijs-kwaliteit verhouding zijn wij in de regio een begrip als het gaat om het stomen van trouwjurken. Bij Stomerij Ede bieden we namelijk een hele hoge kwaliteit in combinatie met scherpe tarieven omdat we begrijpen dat je na jouw bruiloft niet zit te wachten op hele hoge kosten. Het laten stomen van jouw trouwjurk hoeft dus niet veel geld te kosten. De kosten voor het laten stomen van jouw trouwjurk zijn afhankelijk van verschillende factoren. Lees daarom ons artikel over de kosten van het laten stomen van jouw trouwjurk aandachtig door.

Trouwpak laten stomen

Grote kans dat jouw trouwpak het duurste pak is wat je in jouw leven aan gaat hebben. Daarom wil je natuurlijk dat er na de bruiloft geen enkel vlekje meer op zit, zodat je jouw trouwpak ook na de bruiloft nog kan dragen. Bij Stomerij Ede stomen we jouw trouwpak graag voor je. We hebben al jarenlange ervaring in het stomen van trouwkleding en behandelen jouw kostuum dan ook met de grootste zorg.

Trouwpak laten stomen kosten

In vergelijking tot de trouwjurk zijn de kosten voor het laten stomen van een trouwpak een stuk lager. Bij Stomerij Ede hanteren we ook voor trouwpakken scherpe tarieven:

  • Trouwpak 2-delig: €18,20
  • Trouwpak 3-delig: €24,70
  • Trouw overhemd: €4,80
  • Trouw stropdas: €6,50

Trouwkleding laten stomen door Stomerij Ede?

Wil jij jouw trouwjurk / trouwpak laten reinigen door Stomerij Ede? Dat doen wij graag voor je. Wil je het gemak van een stomerij aan huis? Plaats dan online jouw bestelling. Wij halen jouw trouwkleding dan bij je thuis op en leveren deze weer af op een door jou aangegeven locatie. Je kunt jullie trouwkleding natuurlijk ook langsbrengen in Ede bij één van onze stomerijen of afgeven bij één van onze depots. Uiteraard is het ook mogelijk dat stomerij Ede de trouwkleding bij je thuis ophaalt en weer aflevert.

Breng- en haal service

We halen en bezorgen jullie trouwkleding door heel Nederland op bijna elk adres. Zo kan je aangeven of wij jullie trouwkleding op kunnen halen bij jou zelf, familie, buren of op je werk. Uiteraard wordt het een paar weken later dan weer netjes bezorgd. Wanneer je belt plannen we dit samen in. Wanneer je het formulier invult op onze site kan je dit aangeven in het opmerkingen veld.

Hoe lang duurt het reinigen?

Het hele proces van reiniging neemt ca. 3 weken in beslag in de periode van januari t/m mei. In de periode van juni t/m december kan dit oplopen tot 6 weken. Mochten jullie je kleding toch eerder nodig hebben, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul hier het formulier in.

Trouwkleding laten stomen?

Je wilt geen vlekken op jouw trouwjurk / trouwpak. Laat jouw trouwkleding daarom stomen door Stomerij Ede. Je kunt jouw wasgoed online aanmelden. Wij halen deze graag thuis bij jou op en leveren deze weer schoon af.

Online bestellen

Wat wil je laten reinigen?

Trouwkleding

Bruidsjapon

slank model

€ 97,00

Bruidsjapon uitgebreid

wijde rok / korte sleep

€ 115,00

Trouw kostuum

3-delig

€ 24,70

Trouw kostuum

2-delig

€ 18,20

Bolero trouw

€ 22,50

Bruidslingerie

€ 22,50

Bruidskleding kind

€ 30,00

Hoepelrok

€ 16,80

Trouw overhemd

€ 4,80

Sluier

€ 10,65

Trouw stropdas

€ 6,50


Ervaren stomerij in Ede

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van kleding, gordijnen, leer/suede en andere soorten textiel. Samen met ons team van gedreven, enthousiaste werknemers doen wij iedere dag ons uiterste best!

Over Stomerij Ede

Haal- en brengservice:

Wil je weten of je gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice? Op basis van jouw postcode weet je direct of deze beschikbaar is.